• Matkasetti tyyny+maski+korvatulpat

Pieneen tilaan menevät apukeinot mukavampaan matkustamiseen ja virkeämpään päivään perillä. Setissä on kaikki, mikä tekee matkustamisesta vähemmän rasittavaa: ilmatäytteinen niskatyyny lepuuttaa mukavasti ylävartaloa ja päätä, korvatulpat pitävät äänet loitolla ja unimaski estää valon häiritsemisen.

Ergonomisen ilmatäytteinen tyynyn päällinen on iholle miellyttävää materiaalia ja sen voi tarvittaessa pintapuhdistaa. Sileäpintaista kangasta oleva ja käsinpesun kestävä unimaski kiinnitetään kasvoille kuminauhoin, joten yksi koko sopii kaikille. Korvatulpat ovat pyöreäpäiset ja muokattavat, mikä helpottaa niiden asettamista korvaan.

Unimaski on setissä aina musta ja korvatulpat oranssit. Puhallettavaa tyynyä on kolmea usempaa väriä: mustaa, tummansinistä, keskisinistä sekä vaaleansinistä. Ilmoita tilauslomakkeen "Lisätietoja"-kentässä, mikäli haluat tietyn värisen tyynyn. Pidätämme oikeuden vaihtaa väriä, mikäli haluamasi väri on loppunut.

Tyynyn koko noin 41 x 27 cm.
Maskin koko noin 19 x 8 cm (joustava kuminauhakiinnitys, joka sopii kaikille käyttäjille).

HELPPOTOIMITUS: Tilatessasi vain tämän tuotteen (1 kpl) saat toimituksen suoraan kotiin vain 2,95 toimituskululla (kirjetoimitus)!

Matkasetti tyyny+maski+korvatulpat

  • Tuotekoodi: 202404
  • Saatavuus: Varastossa
  • 5,95€