• Ääniterapialaite Sound Oasis S-650

Sulje pois häiritsevä häly tai tinnitus ja vaivu parempaan uneen nauttien mieluisasta äänimaailmasta! Ääniterapialaitteessa on äänikortti, jossa on 12 erilaista rentoutumiseen, nukahtamiseen ja hyvinvointiin suunniteltua ääntä linnun laulusta veden kohinaan ja sateen ropinaan. Laite pohjautuu 25 vuoden tutkimuksiin, joten juuri tähän tarkoitukseen luotujen äänimaailmojen taajuudet vastaavat aivokäyrien taajuuksia unen ja rentoutumisen aikana.

Ääniterapialaite on helppokäyttöinen, tyylikäs ja sinisellä taustavalolla varustettuna toimii myös himmeänä yövalona. Laite pitää sisällään ajastetun herätys- ja sammutustoiminnon. Laitteeseen voidaan helposti liittää tyynykaiuttimet tai kuulokkeet (saatavana erikseen).

Äänikortilla on mm. seuraavat äänet: valtameri, sade,  putous, white noise -kohina (soveltuu esim. tinnitukseen), metsä linnunlauluineen, ukkonen sekä valikoima ääniterapiaa varten sävellettyä rauhallista musiikkia. Kaupan päälle saa bonuksena 12 tinnituksen tuomiin häiriöihin suunniteltua ääntä vaihtokortilla.

Sound Oasis S650 toimii verkkovirralla tai paristoilla (paristot eivät ole mukana). Mukana toimitetaan kattava suomenkielinen käyttöohje. Takuu 2 vuotta.

Ääniterapialaite Sound Oasis S-650

  • Tuotekoodi: 222401
  • Saatavuus: Tilapäisesti loppu
  • 139,00€