Uniavustaja NightWave Sleep Assistant nukahtamisvaikeuksiin

NightWave Sleep Assistant rauhoittaa levottoman mielen kun on aika nukkua. Se on suunniteltu nukahtamisvaikeuksista kärsiville ihmisille, joiden on vaikea saada unta kun ajatukset vaeltavat päivän tapahtumissa tai seuraavan päivän huolissa. Yliaktiivinen hermosto, rauhattomat ajatukset ja ylikiihottunut mieli aiheuttavat tämän päivän maailmassa lisääntyvää unettomuutta mikä johtuu osaltaan ympäristön luomasta ylistimulaatiosta, vaatimuksista ja paineista. NightWave tekee mielen levolliseksi ainoalla lääkkeettömällä keinolla - syvähengityksellä. Käyttämällä tätä ikiaikaista tekniikkaa, kiireiset ajatukset haihtuvat mielestä tehden tilaa unelle.

Useimmat ihmiset hengittävät pinnallisesti ja tehottomasti käyttäen rintakehää ja hartioita. Tämä aiheuttaa elimistössä hapen puutetta ja lisää stressitasoa. Tehokas hengitys lähtee kuitenkin palleasta ja vatsasta, jolloin happi vedetään keuhkojen alaosiin, missä ilman kapasiteetti ja verimäärä ovat suurimpia. Oikea hengitystekniikka onkin avainasemassa hyvän terveyden kanssa.

NightWave auttaa löytämään uudelleen tämän oikean hengitystavan, jonka useimmat meistä kadottavat elämänsä aikana. Mitä syvemmältä palleasta hengityksemme lähtee ja mitä hitaammin hengitämme, sitä rentoutuneempia ja rauhallisempia meistä tulee.
NightWave on lääkkeetön, turvallinen ja pehmeä hoitokeino, joka ei häiritse vieressä nukkuvaa. Nightwave on pieni ja helppokäyttöinen laite, jossa ei ole sähköjohtoja eikä se aiheuta ääntä.
    
Kuinka se toimii

NightWave opastaa mielen ja kehon unta edeltävään rauhalliseen tilaan jo muutamassa minuutissa. Laite tuottaa makuuhuoneen kattoon pehmeää sinistä valoa, joka hitaasti laajenee ja supistuu. Makaa silmät auki ja sykronoi hengityksesi sinisen valon aaltoon, joka hidastuu ja hidastuu.
Syvä palleasta lähtevä hengitys toimii tehokkaasti koska se aktivoi tahdosta riippumattoman hermoston parasympaattisen osan aiheuttaen kehossa välittömän rentoutumisreaktion. Lihakset rentoutuvat, elimistön stressitaso laskee, sydämen sykevälivaihtelu tasaantuu, verenpaine normalisoituu ja mieli rauhoittuu.

NightWavea käytettäessä silmät ovat kuitenkin auki eivätkä kiinni. Ensinnäkin, jotta sinistä valoa voi katsella ja sykronoida hengityksen, mikä johtaa syvään rentoutuneeseen tilaan. Toiseksi, sinisellä valolla ja avoimilla silmillä on erityisiä vaikutuksia. Tutkimukset osoittavat, että sininen valo auttaa elimistön sirkadiaanisen rytmin vakauttamisessa. Käytännössä tämä ilmenee siten, että aivot tulkitsevat sinisen valon päivänvaloksi mutta sumeneva sininen valo välittää viestin "aika mennä nukkumaan". Kun olet oppinut oikean tekniikan, käy nukahtaminen yhä helpommaksi ajan kanssa.

 
Syvähengityksen vaikutuksia

    -fyysinen rentoutuminen
    -huomio siirtyy mielen aiheuttamista ajatuksista fyysiseen kokemukseen
    -syvempi tietoisuus omasta kehosta
    -vähentää stressitasoa, jännitystiloja ja ahdistuneisuutta
    -mielen selkeys lisääntyy
    -aistit avautuvat
    -raajojen verenkierto paranee
    -sydämen syke tasaantuu
    -hyvän olon tunne lisääntyy
    -selkeämpi yhteydentunne ympäristöön
    -tunne, että aika hidastuu tai keskittymiskyky laajenee
    -lisääntynyt luottamus omiin kykyihin
    -mieli vapautuu päivän huolista

Muita käyttötarkoituksia

NightWave on kätevä matkoilla pienen kokonsa vuoksi. Sininen valo tasapainottaa elimistön biologista kelloa matkustettaessa aikavyöhykkeeltä toiseen.
Levottomuuden vähentäjä päivällä. Valitse "sydämensyke" vaihtoehto ja kohdista katse valoon. Tällainen mekanismi rauhoittaa mieltä. NightWavea voidaan käyttää myös romanttisen tunnelman luomiseksi. Valitse tämä valo silloin kun haluat pehmeän hehkun makuuhuoneeseen tai erityistilanteeseen. Lisäksi NightWave on myös kätevä taskulamppu, jolla voidaan valaista tietty kohde kuten taskulampulla.

NightWave Sleep Assistant pakkaus sisätää laitteen, ohjeen ja pariston. Paino: 99g. Laitteen mitat: 6.5 x 7.5 x 2.5cm. Mukana suomenkielinen käyttöohje.

)

Uniavustaja NightWave

  • Tuotekoodi: 272405
  • Saatavuus: Tilapäisesti loppu
  • 69,00€