Toimitusehdot

Mediteekki.fi verkkokaupan toimitusehdot ovat voimassa 1.1.2013 alkaen

TOIMITUSAJAT

Toimitamme tuotteet pääsääntöisesti 1-5 arkipäivän aikana Postin kuljetettavaksi. Valikoimastamme löydät laajasti Respecta Oy:n tuotteita, jotka pyrimme lähettämään ilman välivarastointia. Siitä johtuen postitusaika voi Respecta Oy:n tuotteilla sekä muilla toimitustuotteilla olla pidempi kuin omissa varastotuotteissamme.

Kaikki yhdessä tilauksessa ostetut tuotteet pyrimme toimittamaan samalla kertaa. Mikäli tilaamasi tuote tai osa niistä on tilapäisesti loppu varastostamme tai on muutoin tilaustavaraa, ilmoitamme arvioidun toimitusajan sähköpostilla mahdollisimman pian. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus ottamalla välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme.

TILAAMINEN
Tilaaminen on mahdollista ilman rekisteröitymistä vierastilauksena.

Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu ensisijaisesti sähköpostilla. Tilauksen tekemisen jälkeen olet sitoutunut tarkkailemaan sähköpostiasi. Sitova kauppasopimus ja tämän sopimuksen ehdot tulevat voimaan, kun olet jättänyt tilauksen.

Mikäli haluat peruuttaa tilauksen tai muuttaa sen sisältöä tai toimitusosoitetta heti tilauksen tehtyäsi, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluun. Jo vastaanottamasi tuotteet voit palauttaa näissä toimitusehdoissa annettujen palautusohjeiden mukaisesti.

TOIMITUSTAVAT ja TOIMITUSKULUT

Mediteekki.fi myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille ja toimittaa tuotteet Suomessa Postin välityksellä. Tilaus on noudettavissa saatuasi saapumisilmoituksen Postilta, ellei toimitustavaksi ole valittu Postin kotiinkuljetusta tai Kuopion alueella varastonoutoa. Tilaus toimitetaan aina kirjeenä tai pienlähetyksenä, mikäli se on tuotteiden koon, painon ja lukumäärän puolesta mahdollista. 

Toimituskulumme ovat HELPPOTOIMITUS-merkityillä pienikokoisilla tuotteilla 2,95 e. Pidätämme oikeuden lähettää tuotteet ilman tilaavieviä myyntipakkauksiaan, kuitenkin asiallisesti suojattuina. Asiakkaan tulee itse valita 2,95 euron toimitustapa tilausta tehtäessä eri toimitustapojen vaihtoehdoista. Muilla tuotteilla toimituskulu on 6,95 e postipakettina tai 15,90 e Ovelle-pakettina.

VARASTONOUTO tai KOTIINKULJETUS KUOPIOSSA

Voit noutaa tilauksesi sopimalla ajan ja paikan sähköpostitse asiakaspalvelun kanssa. Asiakkaan tulee itse valita varastonouto toimitustapojen joukosta. Voit myös tiedustella toimitusta Kuopiossa kotiovelle (keskusta-alue + noin 25 km). 

Muusta toimitustavasta (esim. Matkahuolto), toimituksista Suomen ulkopuolelle ja niistä aiheutuvista kustannuksista tulee sinun sopia asiakaspalvelun kanssa erikseen tilauksen yhteydessä. Varaamme oikeuden jättää hyväksymättä ulkomaille suuntautuvan tilauksen.

Mediteekki.fi tai kuljetusyhtiö ovat vastuussa mikäli tavara vahingoittuu tai katoaa asiakkaalle kuljetuksen aikana. Tavaran vahingoittuessa tai kadotessa palautuskuljetuksen aikana asiakkaalta Mediteekki.fi:lle on asiakas ja/tai kuljetusyhtiö vastuussa.

MAKSUTAVAT

MAKSU CHECKOUT-MAKSUTAVOILLA

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet sekä Everyday ja Joustoraha. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Everyday-maksutapa

Asiakkaan käyttäessä Everyday-verkkomaksua hän saa keskimäärin 45 vuorokautta kulutonta maksuaikaa ostokselleen. Lasku hänelle tulee kerran kuussa, joko sähköpostilla tai kirjeitse. Tässä kuussa tehdyt ostot laskutetaan ensi kuun lopussa. Laskun maksun yhteydessä asiakas voi valita maksaako ostoksen osamaksulla vai kuluttomasti kerralla. Laskulla maksettaessa todellinen vuosikorko on 0%.

Jos asiakas haluaa maksaa osamaksulla, minimilyhennys on 50€ / kk tai 1/3 laskun summasta. Minimilyhennyksen jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan seuraavan kuun laskuun kuukausikorkoa 10 %. Everyday-verkkomaksulla ostaminen on täysin riskitöntä. Asiakas saa tuotteen kotiin ja ehtii tutustumaan siihen ennen maksamista. Tämän kuukauden ostokset laskutetaan vasta seuraavan kuukauden lopussa.

Joustoraha on suomalainen  palvelu, jolla asiakas rahoittaa nettiostoksensa nopeasti ja turvallisesti. Joustoraha palvelu on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustorahaa voi saada 20-1000 euron ostoksiin. Laskun asiakas saa halutessaan myös sähköpostiin. Hakiessaan Joustorahaa asiakas tunnistautuu ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täyttää lomakkeelle tietonsa. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä hän saa heti. Tämän jälkeen asiakas palautuu verkkokauppaan takaisin ja tilaus on käsitelty.

Kun asiakas maksaa joustorahalla ja valitsee maksutavaksi laskun, hän saa aina korotonta maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutusmaksu 4,90€. Joustorahalla asiakas voi maksaa myös erissä 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksun 4,90€ /lasku lisäksi Joustoraha perii avoinna olevasta lainasummasta 29% vuotuista korkoa.

Joustorahalla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää Joustorahasta osoitteessa www.joustoraha.fi.

ENNAKKOLASKU

Valitsemalla Ennakkolasku-tilisiirron, saat välittömästi laskun ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Sitoudumme varaamaan tilatun tuotteen 4 päivän ajaksi. Mikäli laskusuoritus ei tässä ajassa näy tilillämme, raukeaa tilaus automaattisesti ilman eri ilmoitusta. Tilaus otetaan käsittelyyn vasta laskun maksamisen jälkeen, joten tuotteiden toimitusaika voi olla pidempi. Toimitusprosessia nopetuttaaksesi voit ilmoittaa sähköpostilla asiakaspalveluumme laskun maksamisesta, jolloin osaamme seurata maksun saapumista. Ennakkolaskusta ei peritä laskutuslisää.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus mikäli tuote ja sen pakkaus on ehjä ja käyttämätön. Vaihdettaessa tuote toiseen on palautus maksuton. Virheettömiä tuotteita koskevat palautukset asiakas postittaa omalla kustannuksellaan, eikä niitä koske Asiakaspalautussopimus. Aiheettomista, virheettömiä tuotteita koskevista, puutteellisesti tehdyistä tai ohjeiden vastaisista tuotepalautuksista pidätämme oikeuden periä palautukseen liittyneet kulut asiakkaalta. Nämä perittävät palautuksen kulut ovat vastaavat kuin Postin toteutuneet kulut (esim. 2. lk kirjeenä toimitetut helppotoimitus-tuotteet kannattaa palauttaa 2. lk:n kirjeenä). 

Tuotteita koskee lakisääteinen virhevastuu. Kaikkien viallisten tuotteiden vaihtamisesta sekä virheettömien tuotteiden palauttamisesta on  aina sovittava etukäteen asiakaspalvelun kanssa (linkki palautuslomakkeelle)

Verkkokaupassamme näkyvät hinnat ovat euroina (€) ja sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Tilauksen kokonaissummaan lisätään Suomen sisäisille toimituksille lasketut toimituskulut. Toimituskulut ovat näkyvissä kokonaisuudessaan ennen tilauksen hyväksymistä.

Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteidemme hintoja (hintamuutokset eivät koske jo tehtyjä tilauksia, ellei jo tehtyä tilausta muuteta asiakkaan toimesta).

PAKETOINTIPALVELU

Teemme hyvällä maulla valikoiduista materiaaleista kauniin lahjapaketin puolestasi. Lahjapaketointi saattaa viivästyttää tilauksen toimitusta muutamalla päivällä. Valitse paketointi ostoskoriisi "Lahjavinkit"-kategoriasta.

MUUT EHDOT

Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Mediteekki.fi varaa oikeuden valikoida asiakkaansa ja olla hyväksymättä tilausta.

Mediteekki.fi ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Mediteekki.fi :n vastuu tuotteen huonosta saatavuudesta, viranomais- tai maahantuontirajoituksista tai kuluttajavaateista rajoittuu aina maksimissaan kaupan purkamiseen ja maksettujen rahojen palauttamiseen.

MUUTOKSET

Mediteekki.fi pidättää itselleen oikeuden tehdä milloin tahansa muutoksia näissä ehdoissa ilmoittamalla siitä verkkokaupan toimitusehdoissa. Asiakkaana hyväksyt tehdyt muutokset käyttämällä palvelua.

RIITOJEN RATKAISU

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).